Bun venit la Farotex
Comerț internațional și cooperare (din 1993)
afla mai multe

Servicii

"fii profesionist, fii bine informat,fii cinstit și de încredere".

Import & Export

Farotex este o firmă bine introdusă pe piețele locale si internaționale si este reprezentantul unor producători din România, Europa si Asia.

Marketing & Consultanță

Ne ocupam de asemenea si cu marketingul si consultanță, reprezentare, depozitare de marfa si distribuție.

Distributie & Retail

Lucram cu o gama vastă de produse in domeniul chimic, plastic, fibre textile, produse tehnice, mărfuri și bunuri de larg consum.

Compania

Farotex a fost înființat in București în 1993 cu 25 de ani de experiența în industria chimica și textilă, de asemenea și alte industrii sau produse de larg consum.

De-a lungul anilor Farotex s-a dezvoltat și a atras un volum ridicat de afaceri in Europa, Africa de Nord și Centrală, Orientul Mijlociu, Asia, Federația Rusă, Belarus, Ucraina etc. Suntem bine introduși pe piața locala si internațională, de asemenea fiind reprezentanții mai multor producători din România, Europa și Asia.

Farotex este întotdeauna deschis tuturor propunerilor de afaceri și cauta colaborări pe termen lung pentru export și import. De asemenea suntem interesați în investiții in orice demeniu de interes comun, avand directori cu experiența si o echipa pricepută și dinamică.

Farotex are proiecte de colaborare cu parteneri din România și din străinătate pentru investiții in producție și comerț. Farotex este un partener loial si dinamic, scopul principal fiind să ofere cele mai bune servicii către clienții săi.

Principalele afaceri sunt exportul si importul unei game largi de produse din domeniul chimic, plastic, fire si fibre textile, textile gata procesate, produse tehnice, alte mărfuri și produse de larg consum.

Ne ocupam de asemenea si cu marketingul si consultanță, reprezentare, depozitare de marfa si distribuție, distribuție de tipul e-commerce ( comerț online).

Farotex caută permanent proiecte noi si oportunități de afacere in domenii noi ca și ingineria industrială, reciclarea materialelor plastice și metale, resurse noi de energie, automobile si mijloace de transport, piese de schimb și echipamente, produse de larg consum moderne.

Produse

Produse Chimice

Produse Plastice

Fire și textile

Textile ready made

Materiale textile cu scop tehnic

Alte mărfuri

Mărci proprii

Produse tehnice

Despre noi

 • 1993

  Am început activitatea cu exportul de fire filamente de vâscoză și de poliester in Iordania și în alte țări din Orientul Mijlociu și ne-am extins rapid pe alte piețe cu exportul de fibre și fire filate. Am diversificat piețele și gama de produse pe baza de procesare, importând materii prime ( granule poliester, DMT, ACN, fibră de bumbac, fibră de vâscoză) și exportând produse finite ca fire filate și țesături, ori tricotaje in Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia, Serbia, Italia etc.

 • 1995

  Am dezvoltat activitatea in domeniul industriei textile pe baza de procesare, realizând, pe lângă fibre și fire, alte produse finite ca perdele, pături, lenjerii de pat, articole tehnice. În paralel am extins activitatea în domeniul exportului de produse chimice și mase plastice (produse anorganice, solvenți, HDPE, LDPE, PP, etc.) pentru noi piețe ca Turcia, Ucraina, Italia, Senegal, Congo, Camerun, Cehia, Yemen, Siria, Liban).

 • 1997

  Am extins activitatea de marketing și export în domeniul îngrășămintelor chimice și produselor agricole pentru noi piețe bine cunoscute de noi, cum ar fi Algeria, Libia, Sudan, Serbia, Ungaria. Am investit multă muncă și timp, având rezultate foarte bune până in 2008 când criza economică a afectat serios multe sectoare industriale, inclusiv cel al îngrășămintelor chimice din Romania. Între timp am continuat și dezvoltat activitatea de export și import în domeniul industriei textile și în special importul de fibre din poliester (pentru filaturi și nețesute) din China și Taiwan pe baza unui acord de exclusivitate.

 • 2008

  Am început un acord de reprezentație pentru importul și distribuția de auxiliari chimici pentru industria textilă cu un producator din Spania, în paralel cu exportul de produse textile si produse chimice industriale.

 • 2016

  Am început sa dezvoltăm un mare grup de produse (ca brand-uri proprii) împreuna cu o echipa tânără și dinamică, produse realizate în lohn în cooperare cu producători locali și străini în domeniul industriei textile, marochinărie și încălțăminte. De asemenea, lucrăm la proiecte noi în domeniul industriei auto, noi mijloace de transport și noi surse de energie, precum și la reciclarea deșeurilor din mase plastice și metale. Suntem permanent în căutarea de noi proiecte și oportunități de cooperare cu parteneri de afaceri locali sau străini.

 • 2017

  Am demarat un nou domeniu de activitate ce cuprinde servicii media, promovare - publicitate și reclamă pentru companii, produse și evenimente.

 • Fa parte
  din povestea
  noastra!

Contact

Informatii de contact